ImgWonders
  1. Homepage
  2. @trustedid.eu
Trusted-ID (@trustedid.eu) Instagram Profile Photo

trustedid.eu

Trusted-ID

Dé specialist voor een veilig en betrouwbaar toegangsbeleid. Wij voorzien in Identity en Access Solutions voor de overheid en bedrijven.

https://www.trusted-id.eu/

+31 884271655

info@trusted-id.eu

Oranjestraat 11 The Hague, Netherlands

Trusted-ID (@trustedid.eu) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Trusted-ID (@trustedid.eu)

The Hague, Netherlands

Trusted-ID bestaat 15 jaar! We willen iedereen bedanken die in de afgelopen periode onderdeel was van onze Identity & Acces Management-reis. Door onder meer jullie hulp hebben we een succesvol trackrecord behaald op het gebied van IAM. Trusted-ID zal zich blijven inzetten om organisaties te helpen met beveiligde, controleerbare en beheerde IAM-oplossingen. 🎊

The Hague, Netherlands

Weet jij wel wie waar naar binnengaat? Trusted-ID heeft voor de Efteling een project uitgevoerd. De NetIQ 4.0 IAM-omgeving is gestabiliseerd en de autorisatie is geautomatiseerd door middel van Attribute Based Access Control (ABAC).                    

IAM-project bij Achmea. Trusted-ID heeft een externe toegang van een Service Portaal gerealiseerd. Zorg- en verzekeringsklanten kunnen daardoor beveiligd inloggen met DigiD.                    

The Hague, Netherlands

Zijn jouw gegevens goed beveiligd en neem jij maatregelen tegen ongeautoriseerde toegang? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden via +31 (0)88-4271655 of kijk op https://www.trusted-id.eu.

The Hague, Netherlands

Breng ook je data op orde. Voor hoeveel van je ex-medewerkers denk jij dat je onnodig te veel betaalt aan accounts? Trusted-ID helpt bedrijven dit te automatiseren en hiermee realiseer je in één een grote kostenbesparing en beveiliging. Bij bedrijven hebben wij wel tot 25% kostenbesparing gerealiseerd.

The Hague, Netherlands

Trusted-ID is vanaf heden TOPdesk partner. Als partner zorgen wij voor naadloze integratie van uw gebruikersgegevens naar TOPdesk. 💻

The Hague, Netherlands

Meet Muhamed Durakovic! Onze Senior IAM-consultant is dit jaar 11,5 jaar in dienst bij Trusted-ID. Bekwaam op verschillende it-gebieden met zijn focus op Identity & Access Management. Als Senior consultant is hij soms zelfs tot 04.00 uur problemen aan het oplossen!

The Hague, Netherlands

Trusted-ID heeft voor Shell een IAM-project uitgevoerd. Gerealiseerd is o.a. de gecontroleerde en beveiligde externe toegang voor partners en leveranciers via portaaloplossingen.

The Hague, Netherlands

Doe jij al aan flexwerken? Geef je medewerkers de mogelijkheid om effectiever, op verschillende locaties en tijden te werken. Trusted-ID zorgt voor een stabiel project in kosten, tijd en met een mooi eindresultaat!

Met een vast team van 17 professionals werken wij aan Identity & Access Management, van MKB tot corporate.

Trusted-ID zorgt dat je multi-cloud aan de kan. Dit kan niet alleen met Amazon Web Services (AWS) maar ook met Salesforce en Microsoft Azure. Dit is effectief, betrouwbaar, veilig en kostenbesparend!                        

The Hague, Netherlands

Trusted-ID is AFAS software partner. Automatische gebruikersgegevensuitwisseling bij instroom, doorstroom en uitstroom van AFAS. Niks vervelender dan op je eerste werkdag zelf overal achteraan moeten gaan!                    

The Hague, Netherlands

Attribute-based Access Control (ABAC) is RBAC on steroids. Snel in te voeren en zonder de enorme veelheid handwerk die een klassiek access management-project eist. Een ABAC-project kan binnen 2 maanden werken. Hoe is dat mogelijk? Kijk naar ons verhaal over ABAC op onze website. Wilt u meer informatie? Klik op de link in de bio voor meer informatie of neem contact op via 088 427 16 55.                   

The Hague, Netherlands

Ben jij geïnteresseerd in een IAM-project voor jouw organisatie? Trusted-ID werkt binnen een vastgestelde periode en levert dit tegen een vaste prijs op! Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen, kijk op de website in onze bio voor meer informatie.                   

Den Haag

IBIS, werkt dat? Als je een nieuwe medewerker bent, krijg je op basis van je functie toegang tot allerlei rechten en middelen (pc, telefoon, flexplek, etc). Wanneer je functie verandert, veranderen je toegangsrechten en spullen ook (eventueel mee). En als je op een dag de organisatie verlaat en de functie niet meer bekleedt, wordt de toegang vanzelf ingenomen en moet je alles weer inleveren. Dit hele (automatische) proces van instroom, doorstroom en uitstroom regelt IBIS voor je via een gebruiksvriendelijke interface.                   

The Hague, Netherlands

Wist jij dat in 2018 86% van de Nederlanders dagelijks online was? Bij 12- tot 45-jarigen was 95% maar liefst dagelijks online! Online zijn wij dus allemaal… Het is daarom van belang om te zorgen dat jouw digitale omgeving veilig is; persoonsgegevens, intern en extern netwerk, software en de beveiliging. Hoe kunnen wij jouw organisatie verder helpen? Wij zoeken dit graag voor je uit!                   

OLVG

Studenten met een bijbaan in een ziekenhuis hebben een veel te ruime digitale toegang tot dossiers. Maar liefst 15 jaar hadden werkstudenten in het Amsterdamse ziekenhuis OLVG digitale toegang tot zeer persoonlijke medische informatie. Experts geven in de Volkskrant aan dat deze problemen opnieuw laten zien moeilijk het is om de beveiliging van medische gegevens van patiënten waterdicht te maken.

The Hague, Netherlands

Vandaag is de dag van de liefde: Valentijnsdag! Als je gebruikmaakt van dating apps is het inloggen via Facebook of Google zoveel makkelijker en sneller. Let wel, als je deze (OAuth) methode gebruikt voor toegang, zorg er dan altijd voor dat je originele wachtwoord heel sterk is. Want dat ene wachtwoord geeft veel toegang. Laat het niet de zwakste schakel zijn in je dominoketen van onlinediensten.

English Turkish