ImgWonders
  1. Homepage
  2. @spido_dansafdeling
Spido Dans Klundert (@spido_dansafdeling) Instagram Profile Photo

spido_dansafdeling

Spido Dans Klundert

No standing only Dancing ❤.

Spido Dans Klundert (@spido_dansafdeling) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Spido Dans Klundert (@spido_dansafdeling)

Zin om gezellig mee te gaan en mee te doen aan de verschillende activiteiten? Geef je dan snel op! Het kan nog tot 7 oktober!

MEE DOE DAG & DEMONSTRATIES SPIDO! . . . . De volgende activiteit komt er alweer aan! 15 september zijn leden en niet-leden welkom om naar onze mee-doe lessen te komen en natuurlijk welkom om mee te doen! . Tussen 12.45 en 14.30u zullen er verschillende demonstraties te zien zijn van onze leden. Iedereen is welkom om te komen kijken! . LET OP: jazz van 14.30 tot 14.50u is voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Dit is een combi van jazz - streetdance. Streetdance van 14.50 tot 15.10u is voor kids van 9 tot en met 13 jaar. Streetdance van 15.10 tot 15.30 is voor iedereen van 14 +.

WAUW! De dansworkshops van vandaag zijn een succes geweest. Wat was het leuk, gezellig en wat een talenten! Een hoop nieuwe gezichten gezien en ook eigen leden. Het was top! Bedankt lieve allemaal dat jullie er waren. We hebben van jullie genoten!

DANSWORKSHOPS 🎉 . . . Woensdag 5 september zullen juf Rachelle en juf Iris twee dansworkshops gaan geven. Iedereen is hierbij welkom, leden en niet leden. De toegang is helemaal gratis! De eerste dans workshop is voor basisschoolkinderen van groep 3 & 4, deze wordt gegeven door juf Iris van 13.00 tot 14.00u. De tweede dansworkshop is voor basisschoolkinderen van groep 5 tot en met groep 8. Deze workshop wordt gegeven door juf Rachelle van 14.50 tot 16.00u. We zouden het natuurlijk leuk vinden als er zo veel mogelijk kinderen komen. Dus vind je het leuk om te dansen? Kom vooral meedoen!!! Na de workshop krijgen jullie allemaal wat te drinken en wat lekkers. Ouders/ verzorgers mogen de kinderen afzetten bij spido en ze aan het einde van de workshop weer ophalen. Mochten er ouders/ verzorgers zijn die graag even kijken, dan mag dit de laatste 10 minuten van de workshop. Let erop dat de kinderen binnenschoenen zonder zwarte zool en makkelijke kleren aan hebben. We hopen zoveel mogelijk kinderen te zien deze middag! Tot dan! Lieve groetjes van juf Rachelle en jus Iris.

Fijnaart

W A R M I N G. U P. . . . . En natuurlijk hebben we ook een flinke warming up gedaan. Wat was het leuk om dit te doen!

Fijnaart

D A N S E N. . . . Na het optreden heeft juf Iris de dans aan alle kids aangeleerd die op het kamp waren. Met natuurlijk de hulp van de beste assistenten: De jongste kanjers!!

Fijnaart

O P T R E D E N ! . . . . Vandaag vroeg uit de veren. De jongste toppers hadden vandaag een extra optreden tijdens het kamp van de kieviten in Fijnaart. En wat waren ze weer goed!! 💕

. O P T R E D E N S. K O N I N G S D A G. . . . . ❤♡💙 Vrijdag is het zover, dan laten onze dans en spring kanjers zich weer zien! Kom allemaal kijken om 10.30u naast het stadhuis aan de kant van café de neep. We hopen dat jullie allemaal komen. ❤♡💙 . 's

R O O D. W I T. B L A U W. . . . . Ra ra ra, waar zullen deze kleuren voor zijn?

F E E S T J E. . . . . Vandaag is Iris onwijs verrast door haar oudste meiden met een versierde zaal, cadeautjes en lekkers. Wat een lieverds!!

K A N J E R S. . . . . De jongste kanjers leren om in positie op 1 been te staan. Wat is dat moeilijk zeg! Maar deze kanjers beginnen het al onder de knie te krijgen.

S I N T V I E R I N G. . . . . Vandaag hadden we met de oudste meiden een verlate sintviering. Iedereen heeft leuke cadeautjes gekregen, We hebben lekker zitten snoepen en natuurlijk een hoop gelachen. Het was een topavondje!

English Turkish