ImgWonders
  1. Homepage
  2. @gustavsloppis
Gustavsloppis (@gustavsloppis) Instagram Profile Photo

gustavsloppis

Gustavsloppis

Här postar jag inspiration och loppisfynd. Skicka meddelande om du är intresserad av att veta mer om objekten!

Gustavsloppis (@gustavsloppis) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Gustavsloppis (@gustavsloppis)

Stockholm, Sweden

Uppe med tuppen! Andra semesterveckan inleds med resa till Guteland för konvalescens och samkväm hos @pontusdewolfe & @elsabillgren samt inte mindre än TVÅ megaloppisar. Har i snart tre år lovat mig själv att inte köpa statyer, vackert krafs eller påbörja samling av något nytt. Hittills har det gått sådär va men det är väl det man kallar passion?

Stockholm, Sweden

Efter att ha frågat er om era bästa litterära klassiker gick jag in på @bokborsen och köpte bland annat dessa två godingar! Har ni fler tips? Bomba kommentarsfältet!

Stockholm, Sweden

Dagens fynd! Litografi av Paul René Gauguin, "Fjellguden Zeus på Olympen", 1956! Riktigt matig på 65x78 cm.

Lucignano

Strax är min semestervecka i Italien till ända och jag byter charkbricka och poolhäng mot rabarberlemonad och loppisfläng på Gotland! Ska fynda som om jag aldrig fyndat! På listan står Signe Persson Melin, byster (såklart), fina kaffekoppar, Eva Jancke Björk, Josef Frank, litterära klassiker och Arabia. 📜🕰✨

Tuscany

Det är med skräckblandad förtjusning jag tittar på alla era loppiskorgar och gårdsauktioner i Sverige medan jag sitter och vräker mig vid poolen. Tur då att man kan gå tillbaka i arkivet och titta på sina egna gamla fynd. Som dessa böcker från grovsoprummet; en om afrikanska masker, utställningskatalog från Moderna Museet 1964 och en limiterad Fontana-bok från -58. Vad är era bästa gratisfynd?

Stockholm, Sweden

@theapartmentdk i miniformat! Skruvat, asiatiska influenser och quirky detaljer. Ljusstaken av Lisa Larsson fick jag i ett byte med @bukowskischmukowski men har aldrig sett den förr? Någon som kan säga kollektion/år?

Orto Botanico

Tyvärr missade vi den gigantiska loppis- och antikmarknaden i Arezzo med en vecka men i närliggande Siena, känt för hästtävlingar och sin katedral hittade vi nedgångna botaniska trädgården vars växthus var oerhört vackert med sin slitna elegans.

Lucignano

Buongiorno! På semester i Arezzo i Toscana och vill veta alla era toscanska antikmarknader och historiska byar i området! Nära Siena och Montepulciano. 🇮🇹🏛✨

Stockholm, Swenden

En av de saker jag uppskattar mest med detta konto är alla de människor man kommer i kontakt med. Nördar som diskuterar glasyrer, tillverkningsår och identifiera utsuddade signaturer. Några av favoriterna är @collectingceramics @smalands_anneberg @loppisjkpg och @bobergskeramik - den sistnämnde är ett utmärkt exempel på hur man kan leva och inreda med gamla föremål och tidlös design. Det var även han som visade mig Eva Jancke Björks design så när jag såg dessa burkar på loppis var jag tvungen att köpa! Vilka är era bästa nördkonton?

Stockholm, Sweden

Två ssssuuuuupppperfynd från gårdagens äventyr. Anonym kubistisk tavla i vattenfärg på träpannå och Carrara-vas av Stig Lindberg. (Tack @djungelanna för info) Vilken är er favorit? 🤗✨

Stockholm, Sweden

Semestern inleds med kaffe i nya kaffekannan och i sällskap av spegelbricka från mormor och nya ljusstaken! 🌞✨

Stockholm, Sweden

Att jag köper tokiga ljus på loppis är ingen hemlighet men en av de mer anonyma men ack så avdelningarna på loppis är kontorsavdelningen. Ofta inklämd mellan sport-, fritid- och elektronik hittar man inte bara pärmar, block och häftapparater utan även små buntar med pennor, sudd, kuvert och annat nödvändigt. Köpte ett paket gem i originalförpackning från 50-talet hos @erikshjalpensecondhand för 5 kr, underbart! Vad är era bästa avdelningar och varför?

Stockholm, Sweden

När loppisgudarna ler mot en! Efter att ha sett @loppisjkpg fynda ljusstake från blev jag grön av avund och gav mig iväg till min hemligaste loppis. Hör och häpna, det absolut första jag ser är samma ljusstake! Modell 2454 av för 150 kr! Nej juste, det var 50% på allt i butiken så den kostade bara 75 kr... Om det inte är hos @uttrycksform vet jag inte vad!

Stockholm, Sweden

Folk frågar hur jag får plats hemma och vad jag gör av allt jag köper på loppis. Om jag har mycket prylar? Javisst! Men inte mer än någon annan. Mitt mål med loppis är att systematiskt byta ut all plast i kök och badrum, bygga upp ett hem med endast föremål jag älskar och visa på hur man kan leva ett modernt liv med gamla prylar. (Sen väntar jag ju självklart på dagen då jag hittar en Picasso eller möbler av A.E Hjorth för en hundralapp) Vad är det som driver er i loppisletande och vad är era mål?

Stockholm, Sweden

In och kolla story för era bästa boktips i genren ”Klassiker” - mitt nya mission på loppis blir att köpa dessa godbitar! 📚👈🏻✨

Stockholm, Sweden

Three’s a crowd! Har ofrivilligt börjat samla på dessa vaser från men ursprunget är oklart. De flesta annonser säger men en följare påpekade att de är formgivna av med dekor av - vad är rätt? ✨🐚

Båven

Inget slår den enkla glädjen i en egenplockad sommarbukett på landet!

Stockholm, Sweden

Mmm minimuseum! Skulle verkligen behöva ett hus där jag får plats med en sån köpmansdisk där jag kan visa upp alla mina fynd. Så länge får det bli skolådor...

English Turkish