ImgWonders
  1. Homepage
  2. @kajsaollongren
Kajsa Ollongren (@kajsaollongren) Instagram Profile Photo

kajsaollongren

Kajsa Ollongren

🙋‍♀️Minister BZK 🙎‍♀️Vice-Premier 💚D66🇳🇱🇪🇺🇸🇪🏳️‍🌈

https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-binnenlandse-zaken-en-koninkrijksrelaties/contact-met-bzk
Ministerie van BZK The Hague, Netherlands

Posts by date

Most used hashtags

Most used words in caption

Avg Like Count: 277

Kajsa Ollongren (@kajsaollongren) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Kajsa Ollongren (@kajsaollongren)

Visby

In Visby, Gotland, Zweden. Op het podium van . Hier hield Olof Palme zijn beroemde zomer-redes. En zo ontstond de traditie van de jaarlijkse politieke week. Een democratiefestival avant la lettre. En dat gaan we in Nederland ook doen. In Nijmegen. Op 30 en 31 augustus aanstaande. Komt allen!

Binnenhof

De dag begon met Jaïr. Altijd verrassend wat hij wil weten. Nu wilde hij een rapportcijfer. Nou, uiteindelijk kreeg ik een 7+ van hem 😊

Amsterdam, Netherlands

👷🏽‍♀️ ✅ metropool-regio Amsterdam getekend 👷‍♀️ Hier met wethouder Laurens Ivens en burgemeester Femke Halsema, voorzitter van de MRA. De locatie van de ondertekening was de voormalige Bijlmerbajes, waar de cellen plaats gaan maken voor woningen en bedrijven.

The Hague, Netherlands

Rapport van het Montesquieu instituut in ontvangst genomen uit handen van Jan Schinkelshoek getiteld ‘Groot onderhoud of kruimelwerk’. Nou de vraag stellen is ‘m beantwoorden 😉

Persconferentie

📷 Linelle Deunk Voor info over mijn voorstellen van vandaag voor versterking en modernisering van onze democratie zie de link naar interview @volkskrant ⤵️. https://www.volkskrant.nl/cs-b95abe172

Ik zie een mooie halve finale opdoemen 🙏🤞🇳🇱🇸🇪

De democratie is van ons allemaal. We zijn er zuinig op. Onderhoud en vernieuwing ervan is nodig. https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-binnenlandse-zaken-en-koninkrijksrelaties/nieuws/2019/06/26/minister-ollongren-komt-met-maatregelen-voor-vernieuwing-van-de-democratie

De nationale omgevingsvisie is gelanceerd! Samen keuzes maken over de inrichting van Nederland. Over energietransitie, stedelijke ontwikkeling en natuur, over land en water. Ruimtelijke ordening nieuwe stijl. Niet van bovenaf maar samen met iedereen die mee wil doen.

Den Haag

Het in oprichting in actie!

Groningen

Deze kids hebben grote indruk op mij gemaakt. Met hun musical ‘Een brief aan de NAM’ geven ze alle kinderen in het aardbevingsgebied een stem. Dank Edith en de hele cast! Jullie boodschap is luid en duidelijk ontvangen.

Allinge, Bornholm, Denmark

Random meeting at Bornholm with Martin Lidegaard @radikale @d66_insta

Allinge, Bornholm, Denmark

Zonsondergang op Bornholm (DK). Kennismaking met Folkemødet, een 4-daags democratiefestival op een prachtig eiland in de Oostzee.

Amsterdam, Netherlands

Geslaagd 🎉🎉 2x 🎓🎓 👩‍👩‍👦‍👦

Den Haag

Wandelen door Den Haag (winkelcentrum Leyweg). Natuurlijk met wethouder Revis.

Gemeente Den Haag - Locatie Leyweg

De woondeal met de Zuidelijke Randstad is getekend! Voorafgegaan door een wandeling door Den Haag Zuidwest. In de jaren ‘50 een grote uitbreidingslocatie. Nu is er weer werk aan de winkel. Verstedelijking biedt kansen, als we erin slagen tegelijkertijd de bereikbaarheid te verbeteren, de samenstelling van het woningaanbod te verbreden én te verduurzamen.

English Turkish