ImgWonders
  1. Homepage
  2. @illanhenki
Illan Henki (@illanhenki) Instagram Profile Photo

illanhenki

Illan Henki

lllan Henki 2019. Olavin, entisen metsurin sisko katoaa keväällä oudoissa olosuhteissa. Mikä on katoamisen takana?

https://m.youtube.com/watch?v=veFo5j11lKU

eetujuhani.puntala@gmail.com

Posts by date

Most used hashtags

Most used words in caption

Avg Like Count: 22

Illan Henki (@illanhenki) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Illan Henki (@illanhenki)

Viime viikonloppuna aloitimme kuvaukset. Tässä Olavi ja metsä. Teemme lyhytelokuvaa, joka sijoittuu 1960-luvun Suomeen. Leffa on kauhu-teemainen. Tuotoksemme on valmiina syksyllä 2019.

Olemme arponeet Instagram ja Facebook-seuraajien kesken voittajan. Onneksi olkoon voittajalle. Voitit omavalintaisen luontokuvan Janilta! Olemme yhteydessä lähiaikoina. -pohjanmaa

Meidän traileri on nyt julkinen! Linkki löytyy biosta! Osallistu omavalintaisen luontokuva (A3 koko) taulun arvontaan seuraamalla meitä FB:ssä ja täällä Instagramissa. Luontokuvan ja taulun tarjoaa maineikas luontokuvaaja Jani Ojala. Arvonta suoritetaan 11.5.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pientä esimakua tulevasta trailerista ja lyhytelokuvastamme. Kuvauspaikkoina Reijo Kivijärven vanha tila ja Alajärven Lohijoki. Illan Henki - lyhytelokuvan traileri julkaistaan 4.5.2019 Soinin Luonto- ja Erämessuilla. Tule katsomaan!

Illan Henki - lyhytelokuvan kuvauksia Lohijoella. Toivottavasti viimeisetkin lumet sulaa nopeasti niin päästään tositoimiin. Gimbal on tullut tutuksi kuvaajille testikuvausten ja trailerin kuvausten myötä. Viikonloppu uudet kuvaukset! Kuvassa meidän luontoexpertti Jani Ojala. -pohjanmaa

13.4.2019 pidimme ensimmäiset testikuvaukset Alajärven Lohijoella. Maisemat ovat upeat, ja sopivat lyhytelokuvaan erittäin hyvin. Joki virtaa vielä hyisenä virtana. Mukana projektissa Photography Jani Ojala / Jani Ojala, nuori lahjakkuus Severi Peura, Oskari Ojala sekä paljon muita, joista kerrotaan vähän myöhemmin. Seuraa meitä, niin pääset tutustumaan Behind The Scenes-materiaaliin ja kurkistamaan kulissien taakse!

English Turkish